Butikken på Alnabru holder stengt i fellesferien fra 1 juli til 1 aug. Nettbestillinger sendes som vanlig.

Frakt og betalingsmetoder

Frakt: følgende fraktmåter tilbys:

Posten servicepakke
Sendingen er en Servicepakke som blir levert til mottakers postkontor/ post i butikk. Transporttid er normalt 1-3 virkedager. Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret. Frakten til postkontor er gratis ved ordre over 1250 for de fleste postnumere. Levering til enkelte postnummere i landet har et tillggskostnad fra Posten/Bring, som legges automatisk til. Levering på døren er ikke gratis.  

Hentes i butikken i Smalvollveien 63, OSLO
Bestillingen pakkes og klargjøres for henting på hverdager mellom klokken 10 og 16 i vår butikk. Husk å ta med ordrenummeret ved henting.
  

Retur og angrerett

Det gis ifølge forbrukerkjøpsloven 14 dagers angrerett  for privatkunder for varene kjøpt online. Retur blir bare akseptert for standard lagervarer, dvs ikke lagerførte varer som er bestilt for kunden  kan ikke returneres. Det samme gjelder kabel som er kappet i ønsket lengde. Varer kan returneres innen 14 dager, og refunderes i sin helhet dersom varen og emballasje ikke er skadet. Varer som ikke blir hentet av kunden, blir fakturert med kr 100 inkl mva, pluss våre fraktkostnader.  

Bestillinger
Bestillinger gjøres kun online via Klarna. Vi kan ta imot bestillinger via telefon dersom kunden ønsker å oppgi sine prsonalia. 
Betalinger
Elxo Elektromateriell har avtale med PayPal, Klarna og Vipps om online betaling. Vi aksepterer VISA og MASTER CARD ved nettsalg, eller faktura via Klarna.
I butikken vår tar vi også MasterCard, Diners club og Visa.
Se dine ordrer
Når kunde logger seg inn kan en se egne ordrer.Bestiller man uten å logge seg inn og opprette ny kunde, lagres ingen data om kjøpet.
Oppdatere kundedata
Når man etablerer en ny kunde, kan man ved å logge seg inn, endre kundedata, eller slette kontoen helt. Vi lagrer ingen kredittkort data på vår server. 
Det eneste vi lagrer er navn, adresse, telefonnummer, og e-post adresse.